Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een gezellig en leuk internet radio station?

Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.

Telstar-FM is een radio station met grootse toekomst plannen, en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radio station zonder DJ’s, is geen radio station natuurlijk, en daarom zoeken wij misschien jou wel.

Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans.
Wij vragen geen super talent natuurlijk, maar ook wij hebben een aantal richtlijnen die we natuurlijk van onze DJ’s wel verwachten, om niet alleen de luisteraar, maar ook de rest van het team tevreden te houden.

Wat is in ieder geval van belang:

Je beschikt over een microfoon, die een goed geluid geeft
Je kan goed in een team werken, en bent een echte teamplayer
Je bent bereid de richtlijnen van Telstar-FM te volgen, tijdens en buiten je uitzending

Je hoeft geen muziek expert te zijn, maar enige kennis van muziek is wel belangrijk. Je draagt ten alle tijde bij aan een goede promotie van Telstar-FM

Dit zijn kort even wat belangrijke punten, en we zijn redelijk flexibel, maar zonder richtlijnen is het runnen van een radio station natuurlijk niet makkelijk, en aangezien wij legaal uitzenden met licenties van Buma/Stemra en Sena, is het belangrijk ten alle tijde in het belang vanTelstar-FM te handelen.

Lijkt het je wat om DJ bij ons te worden? Helemaal super, dan is dit wat je moet doen:

Je ontvangt van ons altijd een bericht over je aanmelding, Wij proberen je aanmelding binnen 24 uur te behandelen!
Mocht het zijn dat wij in jou ons nieuwe teamlid zien, dan gaan we verder in overleg met je, en krijg je van ons de gelegenheid om op onze teststream, een proef uitzending te doen, waar de verantwoordelijke van het station, maar ook de overige DJ’s uit het team, kunnen beluisteren hoe je een programma presenteert en hoe je dus je uitzending in elkaar zet.

Mocht het zijn dat na de proefuitzending je nog steeds interesse hebt, en wij ook nog steeds toekomst zien, dan gaat het proces door, en zal je dus als DJ aan ons team worden toegevoegd.

Kortom, wie weet ben jij het nieuwe teamlid van ons radio station, en ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radio station.
We hopen snel van jullie te horen en willen ons team graag met leuke mensen uitbreiden.

Succes met je aanmelding namens het team van Telstar-FM, en we kijken er erg naar uit.

Draaien bij Telstar-FM kost 12.50 Euro per maand

Meld je aan als DJ bij Telstar-FM

8 + 10 =

DJ Display

Luister mee via jouw player

Luister mee via Winamp  Luister mee via Windows Media Player  Luister mee via Realplayer
Luister mee via Tunein

Telstar-FM R.D.S

Stem op Telstar-FM

Muziek Top 50

volg ons Facebook